Airflo - bezoek oktober 2013

Wales

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorietenAirflo - bezoek oktober 2013 | Elbi.nl
 
 
 
Het jaarlijkse bezoek aan Airflo heeft weer plaatsgevonden. Deze keer twee dagen vliegvissen op twee van de drie wateren van Bristol Waters.
De eerste dag op Chew. De vis was actief en goed te vangen op minkies, natte vliegen en zelfs droog. Gareth wist twee gigantische forellen te vangen. Een regenboog van 6.5 pond en een bruine forel die we niet hebben gewogen maar die was van het zelfde kaliber. Aan het einde van de dag hadden we zeker 20 forellen in de boot.
Dag twee dag op Blagdon. De visserij kwam moeizaam op gang. Het water was op veel plaatsen redelijk gekleurd. In de loop van de ochtend begonnen we echter te vangen. Mooie sterke regenbogen en aan het einde van de dag ook nog een paar bruine forellen. Ook hier weer op de minkie en natte vliegen. De harde wind maakte het driften lastig maar toch ook deze dag weer rond de 20 forellen in de boot.
Opmerkelijk was het feit dat Gareth de eerste dag veruit de meeste vis ving met een slow intermediate lijn. Ik had het nakijken met mijn drijvende lijn. De tweede dag was het andersom. Toen ving ik veruit de meeste vis aan mijn floater. De vliegen set-ups waren nagenoeg gelijk dus het verschil zat m echt in de lijn en wellicht de manier van binnenvissen.
Zie voor meer informatie de website www.bristolwater.co.uk/fishing/index.asp
 
 
 
 
« Terug naar overzicht