EK Vliegvissen Noorwegen 2007

Noorwegen

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorietenEK Vliegvissen Noorwegen 2007 | Elbi.nl
 
 
 
Het EK vliegvissen 2007 vond plaats in het Sunnfjord. Het prachtige Hotel Rica in Forde was de thuisbasis gedurende dit prestigieuze toernooi.
Bondscoach Bert Schouten, Simon Grootemaat, Rene Koops, Bert Schmidt en Rob Stolker vormden het vissende team van Nederland. Ondergetekende ging mee als reserve maar nam tijdens het evenement de taak als plaatsvervangend Bondscoach op zich. Het werd een spannend toernooi waar veel bruine forel gevangen werd in een prachtige omgeving. Tot op het laatste moment heeft Nederland individueel meegedaan om een top 10 notering. Rob Stolker stond na de vierde manche op een 9e plek maar kon dat in de laatste manche helaas niet vasthouden. Hij eindigde wel als beste Nederlander op een hele mooie 25e plaats.
De uitslag individueel (89 deelnemers): 1. Jorge Pisco/Portugal, 2. Iain Barr/Engeland, 3. Paal Anderson/Noorwegen. De Nederlanders: 25. Rob Stolker, 48. Simon Grootemaat, 50. Bert Schmidt, 75. Bert Schouten, 76. Rene Koops.
De uitslag Teams (17 deelnemende Teams): 1. ItaliŽ, 2. Engeland, 3. Czech Republic. Nederland eindigde op een 13e plaats.
Zie voor meer informatie omtrent het EK 2007 de website www.effc.no .
 
 
 
 
« Terug naar overzicht