Landgoedvisserij One Fly 2014

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorieten
 
 
 
Op 20 september 2014 werd de eerste Landgoedvisserij One Fly wedstrijd gehouden in Someren. De 4 natuurlijk aangelegde vijvers lagen er prachtig bij. De sfeer was top!

Er werd gevist voor een individueel klassement en een team klassement. De teams bestonden uit 4 vliegvissers. De vliegen, beschikbaar gesteld door Landgoedvisserij zelf, werden in de ochtend geloot. Het waren allemaal verschillende droge vliegen. Er mocht echter met verzwaring en beetindicator gevist worden…daar zat dus wat ruimte voor inventiviteit.

Bij het verspelen van de vlieg mocht je een nieuwe vlieg ’kopen’ voor -15 strafpunten. Je mocht drie forellen laten meten en daarmee waren bonuspunten te verdienen. In de top drie van het individuele klassement was het heel spannend zoals op de einduitslag te zien is. Michel Mennen verspeelde in de laatste minuten zijn 2e vlieg (evenals zijn eerste aan een grote vis) maar was slim genoeg geen nieuwe meer te nemen. Hij werd met 5 punten voorsprong de winnaar. Gefeliciteerd Michel!

Bij de teams ging het anders. Daar was het niet echt spannend aangaande de eerste plaats. Na de ochtend sessie stond het Elbi team al ruim voor en die voorsprong zouden ze niet meer weggeven. Elberse International bedankt haar team voor deze mooie prestatie!
 
landgoedvisserij one fly, wedstrijd vliegvissen, o
 
 
 
« Terug naar overzicht