Finale SVN NK Vliegvissen 2014 - Merwede

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorieten
 
 
 
7 september 2014 stond in het teken van het NK vliegvissen 2014. Er werd gevist onder prachtige weersomstandigheden aan de Merwede bij Woudrichem. De 30 finalisten maakte er een spannende wedstrijd van.

De top vier knokte voor het podium. Rene, Frans en Bert zaten er goed bij. Alleen Mike kon niet meekomen. Uiteindelijk was het heel zuur voor Frans dat hij door het drillen van twee vissen buiten zijn vak tijdens de wedstrijd van de Eemhof het kampioenschap heeft verloren. Maar er moet ook gezegd worden dat Rene Koops zich een groot kampioen mag noemen. Hij kwam van grote achterstand na de eerste drie wedstrijden toch nog terug en won, evenals vorig jaar, het Nederlands Kampioenschap met grote klasse!

De strijd voor de nummers 4 t/m 7 was ook erg spannend. Daar was het tot op het laatste moment stuivertje wisselen. Door het vangen van twee vissen in de laatste manche en door hulp van Marty Maas en Dirk Breedt ging Elbi naar een 7e plek in de daguitslag. Semih eindigde op plek 10. Daarmee gelijk op punten en dan geeft het totaal aantal gevangen tijdens het hele NK vliegvissen de doorslag. Semih ving in totaal 45 vissen en Peter 57 en dus de 4e plaats voor Peter Elberse

Zie voor meer informatie de website www.vnv.nu
 
nk vliegvissen, wedstrijdvliegvissen, nederlands k
 
 
 
« Terug naar overzicht