Elbi's Fly Fishing Experience 2014 - resumé

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorieten
 
 
 
De eerste editie van de Elbi’s Fly Fishing Experience was een groot succes! De sfeer was subliem. Evenals de geweldige weersomstandigheden. Zacht en warm en vanaf 14:00 uur met een heerlijk zonnetje. Geweldig!

Standhouders Finest Fly Fishing, Rich Fly Fishing en Handy Fish stonden in de aangebouwde tent en hadden het gezellig druk. Binnen bij het restaurant was de stand van Elbi en gaven de vliegbinders Theo Bakelaar en Harry Schoel demonstraties. De plaatselijke vliegvisvereniging was ook aanwezig aan de bindtafel. Op vijver 2 was de Fly Fishing Academy actief met Rudy van Duijnhoven, Edward van der Heul en Aldert Zoetelief. Ze gaven werpinstructies en begeleide de jeugd bij het vliegvissen op forel. Op vijver 3 waren Gareth Jones van Airflo en William van der Vorst van 24Spey actief. En natuurlijk werd er volop gevist aan vijver 3.

Om 14:00 uur was er een ‘distance’ werpwedstrijd met 27 deelnemers. Later deze week plaatsen we een volledig verslag van deze activiteit.

Gratis parkeren, gratis toegang en gratis vliegvissen op forel bleek erg gewaardeerd door de bezoekers. Dus…voor herhaling vatbaar!! Maar daarover later meer……

Rest mij nog iedereen die heeft meegewerkt aan de EFFE en alle bezoekers te bedanken. In het bijzonder Bert en Ellie van de Kool.
 
effe2014, effe, elbi fly fishing experience, airfl
 
 
 
« Terug naar overzicht