Elbi's Fly Fishing Experience

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorieten
 
 
 
Anderhalve week geleden kondigde we onze 2014 editie aan van de Elbi’s Dutch Open individueel die op 6 april gevist zal gaan worden. Na veel nadenken en in overleg met Bert en Ellie van forellenvijvers de Kool hebben we besloten er een heel vliegvis weekend van te maken.

Op zaterdag 5 april organiseert Elberse International dan ook haar eerste Elbi’s Fly Fishing Experience. De organisatie staat nog in de kinderschoenen maar de knoop is doorgehakt en de vliegvisdag/beurs gaat zeker plaatsvinden. Op dit moment hebben we al toezeggingen van de vliegbinders Theo Bakelaar en Harry Schoel. Ook de plaatselijke vliegvisvereniging zal aanwezig zijn. De Fly Fishing Academy zal acte de présence geven met Rudy van Duijnhoven en Edward de Heul. Ze zullen in het bijzonder de beginnende vliegvissers en vooral ook de jeugd bijstaan op vijver 2. Op vijver 3 gaan we vliegvissen. Gratis…Ja inderdaad GRATIS! Om e.e.a. niet uit de hand te laten lopen zullen er vergunningen per uur uitgegeven gaan worden. Maar daarover in de nabije toekomst meer. Verder zullen we in de komende tijd onze dealers benaderen om te kijken wie er bij willen zijn in de tent van 80 m². En natuurlijk mag Elberse International zelf niet ontbreken met een stand alwaar diverse producten te bewonderen zullen zijn en waar natuurlijk gratis de 2014 Elbi/Airflo catalogus af te halen is.

Om de kosten voor de bezoekers zo laag mogelijk te houden wordt er geen entree gerekend. Het bezoeken van de Elbi’s Fly Fishing Experience is dus gratis!

We hopen u te mogen begroeten op 5 april 2014 bij Forellenvijvers de Kool te Heelweg. Tot die tijd houden we u op www.elbi.nl op de hoogte over de ontwikkelingen…
 
vliegvisbeurs, vliegvis beurs, vliegvis beurs 2014
 
 
 
« Terug naar overzicht